ETXEPARE SUKALDEA2025-12-19T12:56:49+01:00

BAIONAKO SUKALDEA

MENU BEROA

2025eko abendua 22etik urtarrila 02ra

MENU HOTZA

2026eko urtarrila 05etik otsaila 06ra

MENU HOTZA

2026eko urtarrila 05etik otsaila 06ra

ALERGENOAK MENU HOTZA

2025ko abendua 22etik 26ra

ALERGENOAK MENU BEROA

2025ko abendua 15etik 19ra

ALERGENOAK MENU BEROA

2025ko abendua 15etik 19ra

GURE BERRIAK KONTSULTATU

TOKIKO LABORANTZA

Tokiko laborantzako etxaldeen mantentzea aktibitateen anitzetik pasatzen da (ekoizpenen transformatzea, zuzeneko salmenta edo ostalaritza kolektiboa) eta, guk, horren eragile bilakatu nahi dugu. Euskal Herriko garapenaren eta enpleguen mantentzean parte hartu nahi dugu, ekoizleak, haien trebetasuna eta lurraldea balioztatuz.

Auzolagun Koperatiba2017-06-29T13:14:15+02:00

1968 an emakumeengandik sortu eta osatutako lehen koperatiba izan ginen. Experientzia  aintzindari,  berriztagarri eta arriskatua,  ordutik bere horretan mantentzen da gainditze eta bikaintasun espiritua  lagungarri dugun zerbitzuan..

Gaur egun ia 6000 gizon emakume gara lan egiten , etxean bezala jan dezazun arduratzen garelarik, zauden lekuan zaudela.

Bertakoa eta Euskal Herriko Laborantza Ganbara2025-01-06T14:28:06+01:00

Hasieran jada, Bertakoak eta Seaskak “On egin! » xartaren baitan engaiatzen dira, enpresak bertako baserritarren janaria lortzera behartzen duena. Horretarako, Euskal Herriko Laborantza Ganbara (EHLG) aldian-aldian auditoria bat egiteko galdegiten zaio, sukaldean prozesatutako elikagaien jatorria kontrolatzeko, ekoizleen eta janarien modifikatzailearen arteko lotura ginez. Lankidetza honek bere jatorriaren izpirituan segitzen du gaur egun.

Bertakoa eta bioa2017-06-29T13:18:35+02:00

Gure menuetan laborantza biologikotik eta/edo herrikoi eta iraunkorretik jiniko ekoizpenak baliatzeak, gure lurraldeko kolektibitatearen proiektu orokorrari erantzuten dio.

Dietalaria Bertakoan2017-06-29T13:19:04+02:00

Proiektuaren hastapenetik beretik dietalari bat integratzearekin, hurbiltasuna eta konfiantza sortu nahi ditugu eta gure kontsumitzaile, buraso, bezeroek ukan ditzaketen galderei ihardetsi.

Go to Top